Tenis

Čilić lakoćom preko Verdasca do drugog kola Queensa

Petar Jenjić • ponedjeljak, 18.06.2018.
Čilić lakoćom preko Verdasca do drugog kola Queensa
Foto: FaH

Marin Čilić bio je uspješan na startu ATP turnira u Queensu, hrvatski tenisač za sat i devet minuta provedenih na terenu svladao je Fernanda Verdasca...

Kao prvi nositelj u Queensu Marin Čilić odigrao je jako dobar meč protiv Španjolca Fernanda Verdasca i stigao do pobjede u dva seta nakon nešto više od sat vremena provedenih na terenu.

Najbolji hrvatski tenisač u pojedinačnoj konkurenciji slavio je sa 6:3, 6:4. U drugom kolu Čilića očekuje kudikamo bolji igrač na travi, radi se o Gillesu Milleru protiv kojeg je prošle sezone u četvrtfinalu Wimbledona slavio u pet setova.

Igrao je Čilić jako dobro, a uz sedam aseva izgubio je tek jedan poen na prvom servisu u cijelom meču, ne dopustivši nijednu break loptu španjolskom tenisaču.

U prvom setu Čilić je iskoristio treću break loptu, stigao do vodstva 5:3 i bez izgubljenog poena odservirao. Nešto ranije stigao je break u drugom setu, još u trećem gemu. Mogao je hrvatski tenisač i ranije zaključiti meč, ali nije iskoristio jednu meč loptu na servisu Verdasca.

ATP Queens, 1. kolo:
Marin Čilić (1) - Fernando Verdasco 6:3, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.06.2018. u 16:42
    Po čemu i po koji to točno rezultatima je Gilles Muller bolji igrač na travi od Verdaska? :) Baš bi htio nekakve statistike za potkrijepiti takvu nebulozu..
    Obrisan korisnik