Tenis

Ante Pavić poražen u prvom kolu Challengera u Popradu

Jan Šneler • utorak, 19.06.2018.
Ante Pavić poražen u prvom kolu Challengera u Popradu
Foto: FaH

Prilično lako, nakon svega sat i 16 minuta, Maximilian Neuchrist porazio je hrvatskog tenisača Antu Pavića u prvom kolu Challengera u slovačkom Popradu...

Svega jedan set hrvatski tenisač Ante Pavić bio je konkurentan Austrijancu Maximilianu Neuchristu. Već u prvom kolu, Pavić je ostao kratkih rukava i bez veće borbe završio svoj nastup na Challengeru u Popradu.

Da stvari neće krenuti dobro nagovijestio je već prvi gem. Odmah je Neuchrist oduzeo servis Paviću i došao do prednosti. Mala nada pojavila se pred kraj prvog seta, kada je Pavić imao jednu break loptu, no Austrijanac je lako otklonio opasnost i smireno osvojio prvi set sa 4:6.

Nastavak meča ponudio je šansu Paviću, no još jednom hrvatski tenisač nije iskoristio ponuđenu priliku. U drugom gemu, Pavić je imao dvije break lopte, no Neuchrist je ponovno bio spretniji. Hrvatski tenisač očito je psihološki podbacio u tim trenucima jer je naredna dva svoja servisa izgubio i trasirao put austrijskom tenisaču da sa 2:6 zaključi pitanje pobjednika.

Challenger Poprad, prvo kolo:
Ante Pavić (Hrvatska) - Maximilian Neuchrist (Austrija) 4:6 2:6

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!