Nogomet

Hierro: "Daniel Carvajal potpuno je spreman za nastup protiv Irana"

Mihaela Bradovski • utorak, 19.06.2018.
Hierro: "Daniel Carvajal potpuno je spreman za nastup protiv Irana"
Foto: EPA

Fernando Hierro dobio je pojačanje prije dvoboja protiv Irana. Od ozljede se potpuno oporavio Daniel Carvajal koji je spreman za nastup i trebao bi krenuti od prve minute...

U finalnom dvoboju Lige prvaka protiv Liverpoola, Daniel Carvajal još u prvom poluvremenu u suzama je napustio travnjak nakon ozljede za koju se činilo da bi ga mogla udaljiti od nastupa u Rusiji. Međutim oporavak je tekao dobro i već sada je spreman za nastup.

"Carvajal je dobro, trenira s momčadi već neko vrijeme i potpuno se oporavio. Bit će u užoj konkurenciji za nastup", poručio je Fernando Hierro.

Hierro će na suprotnoj strani imati Carlosa Queiroza koji je radio u Real Madridu i dobro se poznaje s novim španjolskim izbornikom.

"Moramo zaboraviti Portugal i okrenuti se Iranu. Ne možemo živjeti u prošlosti. Carlosa poznajemo jako dobro, lijepo je s njim porazgovarati, dugo smo surađivali i imamo sjajan odnos. Njegova reprezentacija je jako dobra na obje strane terena. U zadnjih 37 utakmica primio je vrlo malo pogodaka, a s druge strane zabijao je puno."

Hierro je napomenuo kako neće biti previše promjena u momčadi, Španjolska ostaje na istom putu bez obzira na onaj remi s Portugalom.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!