Nogomet

Dybala: "Mandžukić ostavlja dojam loše, agresivne osobe, a ustvari je riječ o sjajnom čovjeku"

Mihaela Bradovski • srijeda, 20.06.2018.
Dybala: "Mandžukić ostavlja dojam loše, agresivne osobe, a ustvari je riječ o sjajnom čovjeku"
Foto: FaH

Argentina se priprema za dvoboj protiv Hrvatske, a Paulo Dybala mogao bi biti jedan od aduta izbornika Sampaolija. Dybala dobro poznaje Hrvatsku, posebno Mandžukića s kojim igra u klubu...

Nakon remija protiv Islanda, Argentinu očekuje praktički biti ili ne biti utakmica s Hrvatskom. Paulo Dybala očekuje još teži posao za Argentinu u ovom dvoboju.

"Hrvati su fizički vrlo snažni igrači baš poput Islanđana, ali s više igre i sigurno je da će izlaziti prema naprijed i tražiti svoju šansu. Imam priliku igrati s jednim od njih, Mandžukićem, pa znam kakvi su i kako razmišljaju."

Paulo Dybala odlično poznaje Mandžukića s kojim je u odličnom odnosu i za kojeg ima samo riječi hvale. Argentinac vjeruje da je i većina hrvatskih igrača takva.

"Mandžukić je specifičan slučaj, ostavlja dojam loše, agresivne osobe, a u stvari je riječ o sjajnom čovjeku. Jako je skroman i veliki je radnik. Nas dvojica imamo vrlo dobar odnos. Ali kada je teren u pitanju priča je drugačija, nikoga se ne boji, nema respekt i ne zanima ga tko stoji ispred njega. I mislim da je većina hrvatskih igrača takva."

Igrač Juventusa vjeruje kako će Hrvatska dosta koristiti ubačaje upravo na Mandžukića.

"Što se pritiska tiče, vidjeli smo da Rakitić često pokušava svojim centaršutevima iskoristiti visinu svojih napadača, poput Mandžukića."

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!