Nogomet

Tabarez: "Želimo postizati još više golova"

Petar Jenjić • srijeda, 20.06.2018.
Tabarez: "Želimo postizati još više golova"
Foto: EPA

Treće uzastopno Svjetsko prvenstvo reprezentacija Urugvaja prolazi u osminu finala, a izbornik Oscar Tabarez ističe da, iako želi postizati još više pogodaka, najvažnije kako nema ozljeda i žutih kartona...

Luis Suarez iskupio se za slab nastup u utakmici protiv Egipta pogotkom protiv Saudijske Arabije koji se na kraju pokazao presudan u pobjedi dvostrukih svjetskih prvaka. S nova tri boda Urugvaj je tako osigurao sljedeću fazu natjecanja.

"Nijedna utakmica na Svjetskom prvenstvu nije laka i ne smijete si dozvoliti preveliko opuštanje", kazao je junak pobjede Suarez.

Urugvaj i Rusija sada imaju po šest bodova i borit će se međusobno za prvo mjesto u skupini.

"Moramo popraviti još neke stvari, ali više smo i nego ponosni jer smo treće uzastopno Svjetsko prvenstvo prošli skupinu. Želimo sada uživati u tom trenutku", istaknuo je izbornik Urugvaja Oscar Tabarez.

Naravno da želimo postizati još više golova", nastavio je Tabarez: "Ipak, najvažnije je kako nema žutih kartona niti ozljeda. Sada moramo vidjeti koga ćemo dobiti u osmini finala. Na Svjetskim prvenstvima jako teško još možete proći neporaženi jer sve su momčadi dobre i sve ih cijenimo. To je naše glavno pravilo."

SP 2018., skupina A

  • Rezultati
  • Ljestvica

2. kolo

Rusija3:1Egipat
Urugvaj1:0Saudijska Arabija
1Urugvaj 35:0+59
2Rusija 38:4+46
3Saudijska Arabija 32:7-53
4Egipat 32:6-40

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!