Nogomet

Southgate dislocirao rame na trčanju: "Vjerojatno u budućnosti neću slaviti golove na tako atletičan način"

Dario Dodić • četvrtak, 21.06.2018.
Southgate dislocirao rame na trčanju: "Vjerojatno u budućnosti neću slaviti golove na tako atletičan način"
Foto: EPA

Dok su njegovi igrači imali slobodan dan, engleski izbornik Gareth Southgate našao se u nezgodnoj situaciji. Trčanje nije bila dobra ideja, spotaknuo se i pao te dislocirao rame...

Mnogi su se iznenadili kad se engleski izbornik Gareth Southgate pred igračima pojavio s imobiliziranim ramenom. Srijeda je bila slobodan dan za igrače pa se Southgate odlučio za trčanje. Spotaknuo se i pao, srećom po njega u blizini je bio jedan član medicinskog osoblja reprezentacije te mu pružio prvu pomoć, nakon čega je odveden u obližnju bolnicu. Dijagnoza - dislocirano rame.

U dobrom je raspoloženju bio Soutghate iako je priznao kako je u bolovima. Komentirao je svoju ozljedu i u kontekstu vrlo energične proslave pobjedonosnog gola Haryja Kanea u utakmici s Tunisom: "Vjerojatno u budućnosti neću slaviti golove na tako atletičan način. Doktor mi je dao do znanja kako udaranje zraka nije opcija", kroz šalu je rekao Southgate.

"Bolje da se ovo dogodilo meni nego nekom od igrača. Moram reći da imamo sjajnu podršku, članovi tima su mi brzo došli pomoći. Imao sam veliku pomoć od njih, samo mi je žao što sam im pokvario slobodan dan", dodao je engleski izbornik.

Engleska u nedjelju igra protiv Paname u Nižnji Novgorodu.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!