Nogomet

Amrabat opleo po sucu: "Bio je vrlo impresioniran Cristianom Ronaldom i tražio ga je dres"

Dario Dodić • četvrtak, 21.06.2018.
Amrabat opleo po sucu: "Bio je vrlo impresioniran Cristianom Ronaldom i tražio ga je dres"
Foto: EPA

Nezadovoljni su suđenjem bili nogometaši Maroka nakon minimalnog poraza od Portugala, kojim su i matematički izgubili šanse za prolaz. Najglasniji među nezadovoljnicima bio je Nordin Amrabat...

Ruku na srce, američki sudac Mark Geiger nije impresionirao u utakmici drugog kola skupine B Svjetskog prvenstva između Portugala i Maroka. Marokanci su imali puno prigovora na njegove odluke, a najdalje je u optužbama išao Nordin Amrabat, koji je uz Ziyecha bio najbolji pojedinac Maroka na travnjaku.

"Bio je vrlo impresioniran Cristianom Ronaldom, čuo sam kako je u poluvremenu pitao Pepea da mu nabavi Ronaldov dres. Ne znam čime se inače bavi, ali o čemu mi pričamo ovdje? Ovo je Svjetsko prvenstvo, ovo nije cirkus", ljutit je bio jučer odlični Amrabat.

Nezadovoljan je suđenjem Amerikanca bio i izbornik Maroka Herve Renard, koji je nakon susreta rekao kako nema što zamjeriti svojim igračima i kako je ponosan na njih.

Vratar Maroka Mounir tvrdi, pak, kako poogodak Cristiana Ronalda nije trebao biti priznat.

"Uvjeren sam kako bi se slične situacije drugačije ocjenjivale kada bi bile na suprotnoj strani. Pogotovo kod gola. Mislimo kako je Ronaldo faulirao Boutaiba, koji mu je bio najbliži, i to nas je koštalo. Nisam vidio situaciju, ali Boutaib je rekao da ga je odgurnuo toliko jako da nije mogao očistiti loptu", poručio je razočarani marokanski vratar.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!