Nogomet

Hierro: "Iranu je jako teško postići pogodak, znali smo da će biti teško"

Petar Jenjić • srijeda, 20.06.2018.
Hierro: "Iranu je jako teško postići pogodak, znali smo da će biti teško"
Foto: EPA

Nogometaši Španjolske osvojili su sva tri boda u utakmici protiv Irana, a pobjedu Furiji donio je Diego Costa. Izbornik Fernando Hierro pohvalio je igru borbenih Iranaca i istaknuo kako je njegova momčad napravila ono što je od nje tražio, ali da još moraju napredovati...

Španjolska je izvukla pobjedu protiv Irana i tako stigla do četiri boda u skupini B. Nije bilo nimalo lako Furiji protiv borbenih Iranaca koji su opasno prijetili. Svjestan toga jest i izbornik Fernando Hierro koji je istaknuo kako je najvažnija činjenica što su došli do pobjede.

"Sve što mogu reći jest da imamo tri boda više. Znali smo da će utakmica biti teška i vrlo kompleksna. Bilo je dionica u oba poluvremena kada smo opasno živjeli. Na poluvremenu smo bili svjesni kako imamo plan i mislim da smo ga uspješno iznijeli. Moji igrači napravili su ono što sam od njih tražio. Znamo kako još moramo napredovati i nadam se kako možemo nastaviti pobjeđivati."

Pohvalio je Hierro i dobru predstavu Iranaca, ističući kako je bio svjestan da ih čeka težak protivnik.

"Iran je jaka momčad protiv koje je jako teško postići pogodak. Znali smo da će biti jako teško, ali ponovno su moji igrači dali sve od sebe da dođemo pobjede. Kao grupa od 23 igrača, potpuno su usredotočeni na zadane ciljeve", zaključio je španjolski izbornik.

SP 2018., skupina B

  • Rezultati
  • Ljestvica

2. kolo

Portugal1:0Maroko
Iran0:1Španjolska
1Španjolska 36:5+15
2Portugal 35:4+15
3Iran 32:204
4Maroko 32:4-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!