Nogomet

Vrsaljko: "Bili smo čvršći i bolji, Argentinci će se morati jako potruditi kako bi prošli dalje"

Petar Jenjić • petak, 22.06.2018.
Vrsaljko: "Bili smo čvršći i bolji, Argentinci će se morati jako potruditi kako bi prošli dalje"
Foto: FaH

Hrvatska je do dugo u noć slavila pobjedu nad Argentinom i osiguravanje prolaska u osminu finala Svjetskog prvenstva. Hrvatski igrači u razgovoru s novinarima poslije utakmice samo su potvrdili ono što smo znali - Vatreni su potpuno nadigrali Gaučose...

Hrvatski reprezentativci napustili su svlačionicu već dva sata nakon utakmice, s obzirom na to da su morali na zrakoplov. Presretan je nakon utakmice bio Šime Vrsaljko koji je istaknuo kako je još posla pred njima.

"Ne mogu opisati kako se sada osjećam, ovo je nešto posebno, kada igram za svoju obitelj, prijatelje i svoj narod. Bili smo bolji na terenu, ali još ništa nismo napravili. Moramo i dalje ostati smireni i koncentrirani. Kada prođeš skupinu, sva su vrata širom otvorena. Sada ćemo vidjeti koliko ćemo ići daleko."

Vrsaljko koji se osvrnuo i na riječi argentinskog izbornika Jorgea Sampaolija da je Argentina bila dominantna cijelo vrijeme.

"Možda je izbornik Argentine gledao neku drugu utakmicu, ali to nisam vidio baš tako. Bili smo čvršći i bolji nego oni, naš obrambeni blok savršeno je djelovao cijelu utakmicu i izbornik je to dobro pripremio, a mi proveli na terenu. Morat će Argentinci jako potruditi kako bi prošli dalje."

"Kako su padali golovi tako su naši navijači bili sve glasniji, hvala im što su uz nas", zaključio je Vrsaljko za HRT.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!