Nogomet

Kolarov: "Imali smo utakmicu u svojim rukama i izgubili smo ju svojom krivicom"

Petar Jenjić • petak, 22.06.2018.
Kolarov: "Imali smo utakmicu u svojim rukama i izgubili smo ju svojom krivicom"
Foto: EPA

Švicarska je preokretom stigla do pobjede protiv Srbije i dodatno zakomplicirala stanje u skupini. Ipak, iz Srbije ističu kako se neće predati, bez obzira na to što ih u posljednjem kolu očekuje dvoboj s Brazilom...

Sve do 52. minute Srbija je bila u vodstvu pogotkom Aleksandra Mitrovića sa samog početka utakmice. Ipak, Švicarska je došla do preokreta i u konačnici do pobjede.

"Otvorili smo dobro utakmicu, znali smo da je, bez obzira rezultat, Švicarska jako dobra. Imali smo utakmicu u svojim rukama i samo smo je našom krivicom izgubili. Primili smo ta dva gola, prvi s udaljenosti, drugi iz kontre, to su stvari koje se ne smiju događati", kazao je Aleksandar Kolarov nakon utakmice.

Nadalje, izbornik Srbije Mladen Krstajić istaknuo je kako je njegova momčad u posljednjih desetak minuta krenula na rizik.

"Prvo poluvrijeme bilo je onako kako smo željeli. U nastavku smo rano primili gol, vrlo naivno, i onda je utakmica dala drugi tok. Pokušali smo riskirati u posljednjih deset minuta, kada smo zamijenili veznog igrača s napadačem, da dođemo do pobjede, s obzirom na to da u posljednjem kolu igramo s Brazilom."

Iako će igrati protiv Brazila, izbornik dodaje kako se reprezentacija nikako neće predati.

"Bit će teško, oni su možda i najveći favoriti za naslov, ali vidite kako favoriti ne pobjeđuju lako. Oni isto imaju svojih mana, sigurno se nećemo predati i napravit ćemo sve da dođemo do rezultata koji nam odgovara", zaključio je Krstajić.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!