Nogomet

Maradona tražio sastanak s argentinskim reprezentativcima nakon poraza od Hrvatske

Branimir Korać • ponedjeljak, 25.06.2018.
Maradona tražio sastanak s argentinskim reprezentativcima nakon poraza od Hrvatske
Foto: FaH

Diego Maradona emotivno proživljava argentinski put u Rusiji, a nakon teškog poraza od Hrvatske u drugom kolu skupine D, tražio je sastanak s igračima...

Argentina igra daleko ispod očekivanja i zaslužuje kritike sa svih strana. Jedan od onih koji su izrazito razočarani nastupima ove reprezentacije je Diego Maradona, legendarna desetka koja je nosila Argentinu do titule svjetskog prvaka u Meksiku 1986. godine. Maradona se nikako ne može pomiriti s činjenicom da je Hrvatska razbila Argentinu.

"Previše nas je koštalo to što smo dozvolili Hrvatskoj tri pogotka dok smo stajali prekriženih ruku i gledali. Volio bih povesti nekoliko svojih bivših suigrača i sastati se s igračima, moramo braniti našu čast. Jako sam ljut je jer je nedopustivo da smo tako razbijeni u susretu s Hrvatskom, nije to Njemačka, Brazil, Nizozemska ili Španjolska."

Maradona prebacuje krivicu na predsjednika Saveza Claudija Tapiju kojeg vidi kao jednog od glavnih krivica.

"Na vrhu popisa krivaca je predsjednik Argentinskog nogometnog saveza sa svojim ljudima koji su jednostavno prihvatili dolazak Sampaolija sa svojim računalima, dronovima i 14 asistenata. S Tapijine strane postoji potpuni nedostatak autoriteta."

I bivši argentinski velikan te nekadašnji trener Dinama, Oswaldo Ardiles, vrlo je nezadovoljan argentinskim nastupima.

"Od svjetskog prvaka do najlošije argentinske reprezentacije u povijesti. Otkud početi?", napisao je Ardiles na svom Twitter profilu.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!