Nogomet

Pekerman: "Naši igrači uvijek su kompetitivni i daju sve od sebe"

Petar Jenjić • nedjelja, 24.06.2018.
Pekerman: "Naši igrači uvijek su kompetitivni i daju sve od sebe"
Foto: EPA

Izbornik kolumbijske reprezentacije Jose Pekerman kazao je nakon pobjede protiv Poljske kako je njegova momčad jako napredovala od prve utakmice, ali kako još uvijek postoji mjesta za napredak...

Kolumbija je stigla do pobjede 3:0 protiv Poljske i zadržala jako dobre izglede za prolazak skupine. Jedan gol u prvom i dva u drugom bila su sasvim dovoljna da momčad Josea Pekermana upiše tri boda.

Zadovoljan izvedbom svoje momčadi bio je kolumbijski izbornik koji je istaknuo kako ovo nije bilo njihovo najbolje izdanje, s obzirom na to da još imaju prostora za napredak.

"Vrlo brzo morate eliminirati sve predrasude koje su se stekle nakon prve utakmice. Kolumbija je jako napredovala, ali još ima prostora. Naši igrači uvijek su kompetitivni i daju sve od sebe. Danas nismo imali prostora za greške, a zajedništvo i golovi zadržali su nas u utrci za prolazak skupine."

Pekerman je za kraj istaknuo kako je ovu pobjedu posvetio Carlosu Sanchezu koji je, podsjetimo, u prvoj utakmici zbog igranja rukom zaradio crveni karton odmah na početku utakmice i dao Japanu najstrožu kaznu.

SP 2018., skupina H

  • Rezultati
  • Ljestvica

2. kolo

Japan2:2Senegal
Poljska0:3Kolumbija
1Kolumbija 35:2+36
2Japan 34:404
3Senegal 34:404
4Poljska 32:5-33

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!