Nogomet

Jahanbakhsh: "Veliko razočarenje, dali smo sve od sebe", Quaresma: "Mislim da smo bili jako dobri"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 25.06.2018.
Jahanbakhsh: "Veliko razočarenje, dali smo sve od sebe", Quaresma: "Mislim da smo bili jako dobri"
Foto: EPA

Utakmica u Saransku između Irana i Portugala završila je rezultatom 1:1 kojim su Iranci ispali s Prvenstva, a Portugal prošao dalje. Iako su dali sve od sebe i imali dobre šanse u završnici Iranci nisu uspjeli doći do pogotka...

Iran nije uspio doći do sva tri boda i prolaska u osminu finala Svjetskog prvenstva, iako je imao jako dobru priliku. Portugal se ipak uspio izvući s bodom i kao drugi proći u drugi krug.

"Veliko razočaranje za nas, napravili smo neke šanse, ali nismo ih uspjeli zabiti. Imali smo veliku priliku na kraju utakmicu, mogli smo zabiti i pobijediti. Kao što su svi mogli vidjeti, dali smo sve od sebe da dođemo do sva tri boda, ali nismo uspjeli", kazao je iranski nogometaš Alireza Jahanbakhsh.

S druge strane iz portugalskog tabora ističu kako su odigrali dobru utakmicu jer su ostvarili zacrtani cilj. Tako razmišlja i strijelac sjajnog pogotka Ricardo Quaresma.

"Mislim da smo bili jako dobri, ostvarili smo naš cilj i sada se trebamo dobro odmoriti sljedećih nekoliko dana za sljedeću utakmicu. Sada moramo nastaviti s istim pobjedničkim razmišljanjem, znamo što nas čeka protiv Urugvaja. To je velika momčad s velikim igračima, ali sada je ipak najbitnije da se dobro odmorimo."

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!