Nogomet

Lewandowski: "Nema smisla nikoga zavaravati, bili smo najlošiji"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 25.06.2018.
Lewandowski: "Nema smisla nikoga zavaravati, bili smo najlošiji"
Foto: EPA

Poljska definitivno nije pokazala dobar nogomet na ovom Svjetskom prvenstvu, a Robert Lewandowski to nije trebao posebno ni isticati. Ipak, ističe kako se od Svjetskog prvenstva žele oprostiti dobrim rezultatom protiv Japana...

Definitivno veliko razočaranje ovog Svjetskog prvenstva jest reprezentacija Poljske koja je upisala dva poraza i tako se oprostila od svake nade u prolazak skupine. Jedan od onih koji je mogao napraviti više jest prva zvijezda Robert Lewandowski.

"Nema smisla nikoga zavaravati, bili smo najlošiji, a sada smo tužni i ljuti. Razlika između nas i protivnika bila je očita. Borili smo se, ali nismo igrali dobar nogomet. Nisam imao dovoljno mogućnosti za postizanje pogotka i sigurno bi bio ljut na sebe da sam dobio pokoju priliku, a nisam je iskoristio."

Unatoč ispadanju Poljska se od turnira želi oprostiti na pozitivan način, pobjedom u posljednjoj utakmici protiv Japana.

"Osjećam gorčinu i nemoć. Nismo uspjeli svladati naša prva dva protivnika i takva je trenutna situacija s poljskim nogometom, ali želimo se boriti i ostvariti dobar rezultat za zadnju utakmicu", zaključio je Lewandowski.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!