Nogomet

Khedira: "Teško je podnijeti da ćemo biti kod kuće, a Svjetsko prvenstvo traje još dva tjedna"

Petar Jenjić • petak, 29.06.2018.
Khedira: "Teško je podnijeti da ćemo biti kod kuće, a Svjetsko prvenstvo traje još dva tjedna"
Foto: EPA

Njemački reprezentativac Sami Khedira za Bild je prokomentirao rano ispadanje Njemačke sa Svjetskog prvenstva, ističući kako nije mogao spavati zbog poraza od Južne Koreje...

Sami Khedira bio je samo jedan u nizu razočaranih njemačkih reprezentativaca koji su napustili Rusiju puno ranije nego su to predviđali. Igrač koji je prošle sezone igrao odlično u Serie A, istaknuo je kako ih se treba kritizirati zbog loših igara i da još treba razmisliti koji je uzrok slabih nastupa u Rusiji.

"Nijedan igrač nije stigao na turnir u top formi, ali ne želim kritizirati svoje suigrače. Moju izvedbu ne treba niti komentirati, u Torinu sam imao možda i najbolju sezonu karijere, a kada sam stigao u Rusiju igrao sam tako loše protiv Meksika i Koreje."

"Nikada mi se to ranije nije dogodilo i moram razmisliti koji je uzrok tomu. U redu je što me se kritizira kao i moje suigrače. Pokušao sam zaspati, ali nisam mogao, samo sam šetao. Teško mi je podnijeti da će Svjetsko prvenstvo trajati još dva tjedan, a mi ćemo biti kod kuće", zaključio je Khedira u razgovoru za Bild.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!