Nogomet

Ronaldo: "Sada nije vrijeme za razgovor o budućnosti u reprezentaciji"

Petar Jenjić • nedjelja, 01.07.2018.
Ronaldo: "Sada nije vrijeme za razgovor o budućnosti u reprezentaciji"
Foto: EPA

Portugalski kapetan Cristiano Ronaldo osvrnuo se na poraz njegove reprezentacije od Urugvaja u osmini finala, a odgovorio je i na pitanje o vlastitoj budućnosti u nacionalnoj vrsti, ističući kako sada nije vrijeme za takve odgovore...

Svoj nastup na Svjetskom prvenstvu zaključio je Portugal koji je poražen od Urugvaja s 2:1. Cristiano Ronaldo čestitao je protivniku na pobjedi i istaknuo kako su možda zaslužili malo više, ali da je ponosan na svoje suigrače.

"Moramo čestitati Urugvaju na pobjedi. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu i zaslužili više, ali u nogometu pobjeđuju oni koji postignu više golova. Odlazimo s Prvenstva uzdignutih glava, a kao kapetan Portugala znam da smo radili naporno i moram biti ponosan na momčad."

Osvrnuo se napadač Real Madrida i na svoju reprezentativnu budućnost, ističući kako sada nije vrijeme za to.

"Sada nije vrijeme za razgovor o budućnosti u reprezentaciji, u smislu igrača i trenera. Ova će momčad nastaviti biti jedna od najboljih na svijetu, s kvalitetnim igračima i mladim snagama koji su kao jedno. Vjerujem kako će se ova momčad uvijek boriti i igrati na maksimumu", kazao je Ronaldo.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!