Košarka

Nakon Partizana u Olympiakos, Williams-Goss potpisao za grčkog velikana

Petar Jenjić • četvrtak, 05.07.2018.
Nakon Partizana u Olympiakos, Williams-Goss potpisao za grčkog velikana

Dok ljeto traje europski klubovi ne miruju, a jedna od vijesti dana jest potpis Nigela Williamsa Gossa za Olympiakos. Matt Janning produžio je ugovor s Baskonijom, kao i Danilo Barthel s Bayernom, dok je Jalen Reynolds novi igrač Zenita...

Nigel Williams-Goss i službeno je postao novi igrač grčkog Olympiakosa, a za grčkog velikana potpisao je 2+1 ugovor. Prošlu sezonu proveo je u redovima Partizana gdje je u ABA ligi u prosjeku ostvarivao brojke od 16.9 poena, sedam asistencija i tri skoka.

Iako je postojala ponuda Panathinaikosa Matt Janning ipak se odlučio ostati u Baskoniji gdje je prošle sezone u Euroligi bilježio 8.3 poena, 1.7 skokova i 1.5 asistencija. Potpisao je novi jednogodišnji ugovor.

Najkorisniji igrač njemačkog prvenstva u protekloj sezoni Danilo Barthel odlučio je produžiti ugovor s prvakom Bayernom na još dvije sezone, nakon što je i protekle dvije proveo u bavarskom klubu, službeno je objavio klub.

Ruski Zenit objavio je dolazak Jalena Reynoldsa koji je potpisao na jednu godinu. Prošle sezone Reynolds je nastupao za Reggianu, gdje je bilježio 10.5 poena i 7.5 skokova u 21 utakmici Eurokupa, da bi ostatak proveo u Barceloni za koju je odigrao 14 utakmica u domaćem prvenstvu.

FOTO: KK Partizan

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!