Tenis

Šančić i Vasilevski poraženi u drugom kolu Wimbledona

Jan Šneler • petak, 06.07.2018.
Šančić i Vasilevski poraženi u drugom kolu Wimbledona
Foto: Kristijan Komarica

Kao što se i očekivalo, Antonio Šančić i njegov partner Andrei Vasilevski poraženi su od iskusnih Robina Haasea i Roberta Lindstedta...

Tek nešto manje od dva sata trebalo je nizozemsko-švedskom paru da dosegne treće kolo Wimbledona. S 3:0 u setovima, Robin Haase i Robert Lindstedt porazili su hrvatskog tenisača Antonija Šančića i njegovog bjeloruskog kolegu Andreija Vasilevskog.

Vrlo rano su u prvom setu došli Haase i Lindstedt do breaka, iako je samo gem ranije hrvatsko-bjeloruski par imao 15:40. Ipak, ono što nisu iskoristili u prethodnom gemu, uspjelo im je u četvrtom kada su vratili što su izgubili. Kako u daljnjem tijeku više nije bilo breakova, otišlo se u tie-break u kojem su spretniji bili Haase i Lindstedt te tako osvojili prvi set.

Ako su još donekle biti kompetitivni u prvom setu, to se za Šančića i Vasilevskog ne može reći u nastavku meča. U drugom setu, bez većih problema, s dva breaka, Nizozemac i Šveđanin dolaze do velikih 6:1. Bilo je jasno kako polako Haase i Lindstedt privode meč kraju. Potvrda je došla u trećem setu.

Šančić i Vasilevski nisu imali niti jednu break šansu, set je otišao u 13. igru u kojoj ponovno Haase i Lindstedt pokazuju bolju igru i rješavaju pitanje pobjednika.

Wimbledon, parovi (m), drugo kolo:
Haase (Nizozemska)/Lindstedt (Švedska) - Šančić (Hrvatska)/Vasilevski (Bjelorusija) 7:6(4) 6:1 7:6 (3)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!