Košarka

VIDEO: Ante Žižić prvo ime u pobjedi Cavaliersa na početku Ljetne lige

Petar Jenjić • subota, 07.07.2018.
VIDEO: Ante Žižić prvo ime u pobjedi Cavaliersa na početku Ljetne lige
Foto: EPA

U prvoj utakmici Ljetne lige Cleveland Cavaliersi stigli su do pobjede protiv Washington Wizardsa, a prvo ime momčadi bio je Ante Žižić. Slavlje je upisao i Phoenix koji je bio bolji od Dallasa uz skroman učinak Dragana Bendera...

Krenula je i Ljetna liga, a u prvoj utakmici Cleveland Cavaliersi upisali su pobjedu protiv Washington Wizardsa rezultatom 72:59. Već nakon prve četvrtine Cavaliersi su imali 12 poena viška (22:10), a prednost su održavali do kraja utakmice.

Prvo ime momčadi bio je Ante Žižić koji je susret zaključio sa 16 poena (8/16 za dva), 14 skokova i pet asistencija za 27 minuta provedenih na parketu. Hrvatskom košarkašu pridružio se i Cedi Osman s 15 poena i deset skokova.

Pobjedu su upisali i Phoenix Sunsi koji su bili bolji od Dallas Mavericksa rezultatom 92:85. Odličnom drugom i trećom četvrtinom Sunsi su stvorili razliku od 18 poena uoči posljednje dionice (72:54) i prednost održali do kraja utakmice.

Davon Reed s 18 poena predvodio je Sunse do pobjede, Dragan Bender za 22 minute dodao je pet poena (1/4 za dva, 1/3 za tricu), pet skokova, dvije asistencije i po jednu blokadu i ukradenu loptu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!