Košarka

Cousins: "Očito je da je potencijal momčadi strašan"

Petar Jenjić • subota, 07.07.2018.
Cousins: "Očito je da je potencijal momčadi strašan"

U razgovoru s novinarima novi igrač Golden State Warriorsa DeMarcus Cousins istaknuo je kako oporavak od ozljede ide jako dobro i da momčad s pet All-Star igrača ima strašan potencijal...

DeMarcus Cousins iznenadio je mnoge kada je odlučio potpisati za Golden State Warriorse. Američki centar pristao je na jednogodišnji ugovor u vrijednosti od 5.3 milijuna dolara.

Zbog ozljede Ahilove tetive neće biti odmah na raspolaganju najboljoj momčadi NBA lige.

"Oporavak ide jako dobro. Liječenje je praktički završeno, sada samo treba raditi na snazi. Napredujem iz dana u dan i osjećam se sve bolje. Pitanje je vremena kada ću ponovno biti na terenu."

S obzirom na to da će biti u momčadi s četiri All-Star igrača, Cousins ističe kako ga je i strah pomisliti kakva će to biti petorka.

"Očito je da je potencijal strašan. Naravno, trebat će puno rada i žrtve, ne samo mene već i ostatka ekipe da nešto postignemo. Toga smo svjesni i mislim da su me zbog toga već i prihvatili."

"Dolazim odigrati svoju ulogu, napravit ću sve što treba kako bi ekipa pobijedila. U poziciji sam da igram za naslov prvaka, a cilj svakog igrača je titula", dodao je Cousins, a prenosi ESPN.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!