Košarka

Jusuf Nurkić ostaje u Portland Trail Blazersima još četiri sezone

Petar Jenjić • subota, 07.07.2018.
Jusuf Nurkić ostaje u Portland Trail Blazersima još četiri sezone
Foto: Simon Maljevac

Bosanskohercegovački centar Jusuf Nurkić potpisao je četverogodišnji ugovor za Portland Trail Blazerse gdje bi trebao zaraditi nešto manje od 50 milijuna dolara. Iako su Sacramento Kingsi ponudili maksimalan ugovor, Chicago Bullsi odlučiti su izjednačiti ponudu za Zacha LaVinea tako da će spomenuti igrač ostati u Vjetrovitom gradu...

Posljednjih dana bilo je pitanje hoće li Jusuf Nurkić, s obzirom na to da je bio restriktivan slobodan igrač, ostati u Portlandu. Kako prenosi ESPN, čini se da je odgovor potvrdan.

Bosanskohercegovačkom centar dogovorio je ugovor na četiri godine u vrijednosti od 48 milijuna dolara, a uz bonuse može prijeći brojku i od 50 milijuna.

"Kao 23-godišnji startni centar, Jusuf je važan dio našeg rostera. Zadovoljni smo što smo s takvim igračem potpisali višegodišnji ugovor koji bi trebao donijeti uspjeh kako na klupskom, tako i na njegovom individualnom planu", kazao je predsjednik košarkaških operacija Portlanda Neil Olshey.

Zach LaVine bio je vrlo tražen od strane Sacramento Kingsa koji su igraču Chicaga ponudili maksimalan ugovor na četiri godine i ukupno 80 milijuna dolara.

LaVine je potpisao ponudu, ali Bullsi su vrlo brzo odlučili izjednačiti istu tako da će spomenuti igrač ipak ostati i dalje u Chicagu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!