Nogomet

Repriza finala iz prošle sezone: Futsal Dinamo i Olmissum u borbi za naslov

Petar Jenjić • ponedjeljak, 29.04.2024.
Repriza finala iz prošle sezone: Futsal Dinamo i Olmissum u borbi za naslov
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

U finalu SuperSport HMNL-a igrat će Futsal Dinamo i Olmissum, dvije ekipe koje su igrale i protekle sezone. Dinamo je u četvrtoj utakmici svladao Stanoinvest Futsal Pulu, dok je Olmissum bio bolji od Squarea...

Olmissum - Square 7:4 (3-1)

Prvi je finale SuperSport HMNL-a izborio Olmissum koji je na domaćem terenu ponovno svladao Square i s 3-1 u seriji prošao dalje. Sinoć smo vidjeli pravu golijadu, završilo je čak 7:4.

Igraj na Genoa - Cagliari na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Iiro Olavi Vanha doveo je Omišane u vodstvo u šestoj minuti, da bi već četiri minute kasnioe Antonio Sekulić podebljao prednost svoje momčadi. Zoran Primić smanjio je zaostatak Dubrovčana u 12. minuti, no do kraja poluvremena Bruno Žilić vratio je dva gola prednosti domaćinu.

U prve tri minute nastavka Square je došao do poravnanja. Prvo je svoj drugi gol postigao Primić, da bi nakon toga poentirao i Maro Đuraš. Rezultat se nije mijenjao sve do 30. minute kada je Duje Kustura zabio za 4:3, a dvije minute kasnije Jakov Hrstić peti gol Omišana.

Smanjo je Gordan Duvančić u 36., ali je u sljedećoj minuti domaćin postigao još dva pogotka. Prvo je poentirao Richard Manuel Mendoza, da bi Vanha, nakon prvog, postigao i posljednji gol svoje momčadi.

Square je nakon regularnog dijela sezone bio vodeći, očekivanja su bila velika, no svoj put ipak je zaključio u polufinalu.

Futsal Dinamo - Stanoinvest Futsal Pula 4:2* (3-1)

Još jednom bilo je dramatično u utakmici Futsal Dinama i Stanoinvest Futsal Pule, ali kao pobjednik ponovno je izašla zagrebačka momčad koja nastavlja svoj pohod prema obrani naslova prvaka.

Nije nedostajalo uzbuđenja u dvorani II Doma Sportova, ali Dinamo je nakon produžetaka ipak uspio slaviti rezultatom 4:2 i izboriti novo finale.

Nakon prvog poluvremena nije bilo pogodaka, a goste je u vodstvo u 26. minuti doveo Daniel Moravac. Rezultat je poravnao Filip Novak u 26. minuti, no prednost na stranu Puljana vratio je u 35. Manolo Bilić.

Međutim, već u sljedećem napadu Dinamo dobiva deseterac kojeg realizira Tihomir Novak. U prvom produžetku nije bilo promjene rezultata, a minutu prije kraja, zbog novog prekršaja Puljana, još jedan deseterac za Dinamo. Realizirao ga je ponovno Tihomir Novak

Gosti su krenuli s golmanom igračem što domaćin koristi za novi pogodak koji je postigao Ante Piplica.

SuperSport HMNL, doigravanje

  • Rezultati
  • Ljestvica

polufinale

Square4:3Olmissum
Stanoinvest Futsal Pula3:2 *Futsal Dinamo
Stanoinvest Futsal Pula1:2Futsal Dinamo
Square2:3Olmissum
Olmissum4:2Square
Futsal Dinamo5:2Stanoinvest Futsal Pula
Olmissum7:4Square
Futsal Dinamo4:2 *Stanoinvest Futsal Pula
1Olmissum 1039:25+1421
2Futsal Dinamo 1139:29+1021
3Stanoinvest Futsal Pula 616:13+39
4Square 620:19+19
5Torcida 34:14-103
6Novo Vrijeme 21:5-40
7MNK Osijek 22:8-60
8Crnica 20:8-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!