Tenis

Klepac i Martinez Sanchez prejake za Martić i Ribarikovu

Jan Šneler • subota, 07.07.2018.
Klepac i Martinez Sanchez prejake za Martić i Ribarikovu
Foto: EPA

U drugom kolu Wimbledonu u konkurenciji ženskih parova, Petra Martić i Magdalena Ribarikova izgubile su od Andreje Klepac i Marie Jose Martinez Sanchez...

Nakon što je ostala bez predstavnika u muškoj konkurenciji, Hrvatska je ostala i bez predstavnica u konkurenciji ženskih parova. Petra Martić izgubila je u paru s Magdalenom Ribarikovom od četvrtih nositeljica, Andreje Klepac i Marie Jose Martinez Sanchez.

U prvom setu, Klepac i Martinez Sanchez bile su puno bolje. Već u četvrtom gemu došle su do breaka, a vodstvo su mogle povećati i u šestom gemu. Martić i Ribarikova su se spasili i čak mogle preokrenuti rezultat u posljednjem gemu. Imale su 30:40 i jednu break priliku za povratak u set, no protivnice su izdržale pritisak i osvojile set sa 3:6.

U drugom setu, Martić i Ribarikova imale su još manje šansi. Protivnice su suvereno koračale setom, mogle doći i ranije do breaka, no uspješno su oduzele servis u 11. gemu. Bez većih problema, okončale su set te potpuno zasluženo prošle u daljnju fazu natjecanja.

Wimbledon, parovi (ž), drugo kolo:
Martić/Ribarikova - Klepac/Martinez Sanchez (4) 3:6 5:7

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!