Nogomet

Neville naljutio Bilića, Lee Dixon smirivao situaciju

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • nedjelja, 08.07.2018.
Neville naljutio Bilića, Lee Dixon smirivao situaciju
Foto: FaH

Slaven Bilić nije bio nimalo zadovoljan analizom Garyja Nevillea koji nije nimalo impresioniran Danijelom Subašićem i otvoreno ga je krivio za prvi pogodak Rusije...

Zanimljiva rasprava vodila se nakon susreta u studiju ITV-a gdje je Gary Neville izazvao burnu reakciju Slavena Bilića. Neville, inače nekadašnji bek Manchester Uniteda, odlučio je naučiti "mlađahnog" Danijela Subašića kako se treba postavljati kod udaraca izvana.

"Imam veliki problem ovdje, on je predaleko od gol linije za mene i nikada ne korigira svoju poziciju. Lopta je ušla metar i pol od vratnice nakon udarca s 20 metara i ako se vratar nije ni bacio, nešto je pošlo krivo. To je jedna od onih situacija koje dobro postavljeni vratari brane desnom rukom. Možda će ljudi kod kuće misliti da je smiješno, ali to je moje viđenje. Thibaut Courtois i Peter Schmeichel to bi obranili."

Slaven Bilić vrlo brzo je odgovorio.

"Ako je ovaj gol bio obranjiv onda je i gol Harryja Maguirea obranjiv, Delea Allija obranjiv, Coutinhov gol protiv Švicarske također", poentirao je Bilić vidno ljut.

Uskočio je Lee Dixon koji je smirio situaciji shvativši kako je Bilić spreman na daljnji verbalni rat.

Inače na poluvremenu je i Slaven Bilić ustvrdio kako Hrvatska ne igra na pravi način, ali drugi dio bio je puno bolji, tu je Hrvatska posve preuzela konce igre u svoje ruke i nakon toga otišla do pobjede na penale.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10808.07.2018. u 09:47
    "udarac bez najave"......napadac trci prema golu....21 m od istog.....sta bi on trebao nositi poster na glavi: "Golmaneeeee, pogodi sta cu sada raditi!"?? Tim vise sto je isti igrac poznat po toj igri (a cak nije jedini ruski igrac), manje vise repriza njegovog gola protov Saudijca.
    narada108
  • cameosis08.07.2018. u 01:58
    narada, ne slažem se s tobom.neville je lapan i nema pojma. popularniji možda kod ucviljenih engleza, ali to normalni svijet ne zanima. drugi put neriješeno i pobjeda na penale na jednom turniru, to je zadnji put išlo argentini davne 1990. za rukom, inače nitkom. to neville želi malo hrabriti... [više na forumu]
    cameosis
  • Obrisan korisnik08.07.2018. u 01:28
    Neville bi se mozda ipak trebao pokriti usima. Svu svoju strucnost je pokazao vodeci valenciu. Klaun
    Obrisan korisnik
  • narada10808.07.2018. u 01:22
    Slavene, ne moj se mjerit sa Nevillom, em ima pravo, em je popularniji od tebe, a em smo ipak pobjedili. Suba je tu bio prespor, jer je mozda bio iznenaden brzinom napada Rusa, a trebao je znati bolje. kasnije je popravio gresku i vratio nama (i Rusima) sa kamatama, 3 puta prije penala i dva puta u... [više na forumu]
    narada108