Vodeni sportovi

Vaterpolisti razbili Rusiju na pripremnom turniru

Petar Jenjić • nedjelja, 08.07.2018.
Vaterpolisti razbili Rusiju na pripremnom turniru
Foto: FaH

Vaterpolisti Hrvatske upisali su pobjedu na pripremnom turniru u Francuskoj, Barakude su glatko slavile rezultatom 17:7...

Hrvatska vaterpolska reprezentacija na pripremnom turniru u Francuskoj uoči Europskog prvenstva posljednju je utakmicu odigrala protiv Rusije i stigla do pobjede 17:7.

Sama utakmica nije bila toliko rezultatski napeta. Već nakon prve četvrtine Hrvatska je imala tri gola prednosti (5:2) što je na poluvremenu naraslo na 9:5, a do kraja je stiglo i dvoznamenkaste razlike.

Hrvatsku je do pobjede predvodio Fatović s četiri gola, dok su Miloš i Šetka postigli po tri pogotka. Rusiju su s po dva pogotka predvodili Kazkov i Šepeljev.

Zadovoljan izvedbom svojih igrača bio je i izbornik Ivica Tucak koji je kazao vjeruje da će momčad biti spremna za Europsko prvenstvo u Barceloni.

"Ovo je bilo sada baš dobro odigrano, koncentracija na visini za razliku od prethodne sa Španjolcima. Bili smo rasplivani, usredotočeni, baš onakvi kakvi trebamo biti. U konačnici zato turnir ocjenjujem uspješnim, upravo ovo nam je trebalo. Nakon teškog rada prethodnog tjedna, valjalo nam se 'prebaciti' na igru. Sada slijede dva dana odmora, pa onda trening-utakmica protiv Mađara i vjerujem da ćemo biti spremni za Europsko prvenstvo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10808.07.2018. u 14:55
    ovo ste stavili pod tenis, ali vaterpolo je vodeni sport ;-) Znam, nocas se je duuuuugo slavilo.......
    narada108