Nogomet

Jordan Henderson i Jamie Vardy pod upitnikom za sraz protiv Hrvatske

Petar Jenjić • ponedjeljak, 09.07.2018.
Jordan Henderson i Jamie Vardy pod upitnikom za sraz protiv Hrvatske
Foto: EPA

Nekoliko ozljeda stvara problem engleskom izborniku Garethu Southgateu. Nakon Jamieja Vardyja koji je zbog ozljede propustio četvrtfinale, a mogao bi i polufinale, ozlijedio se i Jordan Henderson. Neizvjesno je hoće li igrač Liverpoola biti spreman za utakmice s Hrvatskom...

Jordan Henderson napustio je igru u 85. minuti četvrtfinala protiv Švedske zbog zatezanja u nozi. Čini se kako ozljeda nije ozbiljnije prirode, ali liječnici engleske reprezentacije napravit će sve kako bi Henderson bio spreman za utakmicu protiv Hrvatske.

Igrač Liverpool započeo je sve utakmice Engleske na Svjetskom prvenstvu osim one protiv Belgije kada je izbornik Gareth Southgate napravio osam izmjena u početnom sastavu.

Još jedna ozljeda, ona Jamieja Vardyja mogla bi biti problem engleskom izborniku. Podsjetimo, napadač Leicestera ozlijedio se još u osmini finala protiv Kolumbije, a hoće li biti spreman za polufinale, ostaje nam vidjeti. Engleski mediji su optimistični po tom pitanju, ali jedno su želje, a drugo stvarnost.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!