Nogomet

Halilhodžić: "Hrvatska je imala i malo sreće, ali to je važno za velike rezultate"

Petar Jenjić • srijeda, 11.07.2018.
Halilhodžić: "Hrvatska je imala i malo sreće, ali to je važno za velike rezultate"
Foto: EPA

Vahid Halilhodžić očekuje od Luke Modrića još bolje predstavu u polufinalu Svjetskog prvenstva protiv Engleske, posebno prema naprijed...

Iako igra jako dobar turnir na obje strane terena, nekadašnji trener Dinama Vahid Halilhodžić vjeruje kako Luka Modrić može igrati još bolje.

"Naravno da je Modrić vođa ove momčadi i jedan od najboljih veznjaka na svijetu, kao i kandidat za Zlatnu loptu. Ali neće biti tako jednostavno, ne zabija puno, a trebao bi imati više hrabrosti pucati iz daljine."

S obzirom na to da je morala igrati dva produžetka i raspucavanje za dolazak do polufinala, Halilhodžić je zabrinut zbog umora pojedinih igrača.

"Najveći problem za utakmicu s Englezima bi mogao biti umor igrača. Pogledajte Mandžukića, on uvijek daje 110% od sebe. Ključni ljudi u redovima Hrvatske sada su doktori i fizioterapeuti."

"Hrvatska će morati igrati bolje kako bi stigla do finala. Imali su malo i sreće protiv Danske i Rusije. Iako je to važno za velike rezultate, na to ne možete računati u polufinalu. Znao sam da ima sjajnu momčad, ali tijekom Svjetskog prvenstva vidio sam veliku usredotočenost da ode do kraja", zaključio je Halilhodžić u razgovoru za Goal.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!