Ostali sportovi

Mađarska pobjednik Turnira reprezentacija

Sportnet • nedjelja, 15.07.2018.
Mađarska pobjednik Turnira reprezentacija

Reprezentacija Mađarske pobjednik je Turnira reprezentacija održanog 14. i 15. srpnja 2018. godine na varaždinskom Kapucinskom trgu nakon što su u finalu bili bolji od domaćina Hrvatske s 2:0 u setovima (25:22, 23:22). Treće mjesto zauzeli su reprezentativci Srbije, dok je Oman završio turnir na četvrtom mjestu.

U finalnoj utakmici, Mađari su tijesno pobjedili Hrvatsku, a kapetan Andras Nagy je komentirao: “Bila je vrlo teška utakmica, uvjerljivo najteža na turniru. Poseban je osjećaj pobijediti domaćina, bilo nam je odlično i sretni smo“.

U utakmici za treće mjesto, reprezentativci Srbije pobijedili su Oman nakon raspucavanja (14:10, 12:18, 9:8). “Borili smo se, igrali smo dva puta protiv Omana i izgubili, i evo treći put smo ih pobijedili. Bilo nam je odlično, želio bih se zahvaliti organizatorima na odličnom turniru, stvarno svaka čast“, rekao je kapetan srpske reprezentacije Veljko Milošević.

Varaždin je proteklog vikenda bio domaćin velikog pjeskaško–zabavnog spektakla te u potpunosti opravdao ulogu domaćina. U odličnoj atmosferi na Kapucinskom trgu, posjetitelji su uživali u čarima rukometa na pijesku, a vjerujemo da će svi koji su bili u Varaždinu sa sobom ponijeti lijepe dojmove i mnoštvo nezaboravnih trenutaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!