Nogomet

Modrić: "Bili smo bolja momčad, ali ponekad bolje momčadi ne pobjeđuju"

Dario Dodić • ponedjeljak, 16.07.2018.
Modrić: "Bili smo bolja momčad, ali ponekad bolje momčadi ne pobjeđuju"
Foto: FaH

Luka Modrić proglašen je najboljim igračem SP-a, ali iako ponosan rekao je kako bi radije s Hrvatskom osvojio titulu svjetskog prvaka. Poručio je kako je Hrvatska bila bolja momčad, ali to nekad nije dovoljno...

Posve zasluženo Luka Modrić izabran je za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji. Luka je poručio kako je ponosan što je dobio nagradu, ali da bi radije osvojio titulu svjetskog prvaka s Hrvatskom.

Upitan je li Hrvatska bila nesretniji sudionik finala, najbolji igrač SP-a rekao je: "Da, mislim da da. Svi imaju isti osjećaj, da smo igrali dobro. Mislim da smo bili bolja momčad, ali ponekad bolje momčadi ne pobjeđuju."

Pamtit će Luka i ostatak reprezentacije VAR i suca Pitanu, taj jedanaesterac koji ih je trajno izbacio iz tračnica: "Bili smo iznenađeni kad je dosudio jedanaesterac, pogotovo nakon što je dosudio prekršaj kojeg po mojem mišljenju nije bilo nakon kojeg smo primili prvi gol i uspjeli se vratiti nakon toga", rekao je Modrić nakon utakmice.

"Igrali smo dobro, igrali najbolji nogomet i on im dodijeli jedanaesterac. To te ubije. Nije lako stalno se vraćati", poručio je Luka.

"Pokušali smo, borili smo se do samog kraja i moramo biti ponosni na to što smo napravili i kako smo igrali. Na kraju nije bilo dovoljno za pobjedu", zaključio je Modrić.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!