Nogomet

Vrsaljko velik u porazu: "Kada su Francuzi slavili naslov, pljeskali su im i naši navijači, to je primjer koji trebamo slijediti"

Dario Dodić, hns.family • ponedjeljak, 16.07.2018.
Vrsaljko velik u porazu: "Kada su Francuzi slavili naslov, pljeskali su im i naši navijači, to je primjer koji trebamo slijediti"
Foto: FaH

Hrvatska nogometna reprezentacija kući se vraća sa srebrom oko vrata, a među ponosnima je i desni bek Šime Vrsaljko...

Sjajno Prvenstvo odradio je Šime Vrsaljko. Desni bek Hrvatske i Atletico Madrida ponosan je kako su on i njegovi suigrači predstavili Hrvatsku.

"Mislim da možemo biti ponosni, s obzirom da to kako smo igrali i kako smo predstavljali svoju domovinu na ovom Svjetskom prvenstvu. Mislim da je to naša domovina zaslužila. Hvala svima na podršci, hvala svima koji su vjerovali u nas. Ovo je nešto posebno", poručio je Šime za službene stranice Hrvatskog nogometnog saveza.

Velik je u porazu bio Šime: "Utakmica je bila tipičan primjer izreke da ne pobjeđuje uvijek ona momčad koja bolje igra. Francuskoj čestitam na osvojenom Svjetskom prvenstvu, zasluženo su prvaci jer su bili dobra momčad. I to je sport. Kada su Francuzi slavili naslov, pljeskali su im i naši navijači. To je primjer koji trebamo slijediti."

Ne treba o sucima, bilo je ovo prekrasno Svjetsko prvenstvo.

"Nećemo o suđenju, oni su odradili dobar posao. Napravili su ono što su najbolje mislili u danom trenutku. Bilo je to prekrasno Svjetsko prvenstvo, igrao se dobar nogomet, a Luka Modrić osvojio je Zlatnu loptu - više nego zasluženo."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!