Nogomet

Subašić: "To je nekad tako u nogometu, Mbappea nema nigdje i na kraju postigne pogodak"

Dario Dodić, hns.family • ponedjeljak, 16.07.2018.
Subašić: "To je nekad tako u nogometu, Mbappea nema nigdje i na kraju postigne pogodak"
Foto: FaH

Vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić prokomentirao je završetak svjetske smotre u Rusiji - Vatreni se kući vraćaju sa srebrom...

Bio je Danijel Subašić jedan od tih koji je gurao Vatrene do finala Svjetskog prvenstva, do čuda u Rusiji. U finalu, nažalost, nije išlo.

"Bilo je lijepo, čudesno, ali sad se treba odmoriti. Boli me mišić, nas nekolicina igrali smo načeti zadnjih par utakmica. Uistinu je čudo to što smo napravili ovdje na Svjetskom prvenstvu. Puno mi je srce emocija, odnosili smo se jedan prema drugome kao braća", rekao je jedan od hrvatskih junaka.

Francuska na kraju slavi naslov: "Francuzi su sretni i zadovoljni što su osvojili naslov. Sreća je bila na njihovoj strani. Mbappea nema nigdje i na kraju postigne pogodak. To je nekad tako u nogometu, kad si bolji izgubiš, a kad si lošiji prođeš", poručio je Suba.

Hrvati kući idu visoko uzdignute glave.

"Nemamo za čime žaliti, moramo se vratiti kućama ponosni, podignute glave i želimo slaviti s narodom. Drago mi je da smo ga uspjeli obradovati s obzirom da inače nema previše razloga za sreću. Proveselit ćemo se zajedno, nije mala stvar biti drugi na svijetu."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!