Nogomet

Varane: "Nemam riječi za ono kako se osjećam, nadam se da će se nastaviti"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 16.07.2018.
Varane: "Nemam riječi za ono kako se osjećam, nadam se da će se nastaviti"
Foto: EPA

Antoine Griezmann ne nada se previše u osvajanje Ballon d'Ora krajem godine, dok se Raphael Varane, između ostalog, osvrnuo na nevjerojatan talent koji posjeduje Kylian Mbappe...

U finalu protiv Hrvatske Antoine Griezmann po treći je puta na Svjetskom prvenstvu bio proglašen igračem utakmice. Prvenstvo je zaključio s četiri postignuta pogotka što mu je bilo dovoljno tek za drugo mjesto, zbog čega smatra kako su mu šanse za Ballon d'Or umanjene.

"Ljudi glasuju za to pa ćemo vidjeti što će se dogoditi. Još imamo europski Superkup odigrati i nadam se da ćemo ga osvojiti. U ovom trenutku samo želim uživati i provesti lijepo vrijeme s obitelji i ostalim Francuzima. Kao što sam već ranije rekao, ta nagrada nije u mojim rukama."

Nadalje, Raphael Varane kazao je kako vjeruje da će Kylian Mbappe imati i više nego uspješnu karijeru.

"On ima sjajan talent i zrelost za svoje godine. Vrlo je inteligentan, ima sve, a tako i sjajnu budućnost. Stići će vrlo daleko."

Isti je igrač postao tek četvrti u povijesti koji je u istoj sezoni osvojio i Ligu prvaka i Svjetsko prvenstvo. Prije njega ostvarili su to Christian Karembeu 1998. godine, Roberto Carlos 2002. i Sami Khedira 2014. godine.

"Dembele mi je to rekao, istina, bila je to sjajna sezona za mene. Još ne shvaćam što trenutno proživljavam, to je nešto fantastično. Nemam riječi za ono kako se osjećam, nadam se da će se nastaviti", zaključio je Varane.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!