Tenis

Pavić siguran protiv Pellegrina za drugo kolo San Benedetta

Jan Šneler • utorak, 17.07.2018.
Pavić siguran protiv Pellegrina za drugo kolo San Benedetta

U prvom kolu Challengera u San Benedettu Ante Pavić nije imao pretežak zadatak protiv domaćeg tenisača Andree Pellegrina...

Dobre vijesti za hrvatski tenis stižu i iz talijanskog San Benedetta. U prvom kolu istoimenog Challengera, Ante Pavić za manje od 90 minuta svladao je talijanskog tenisača s pozivnicom Andreu Pellegrina.

Prvi set nije najbolje započeo za Pavića jer ga je Pellegrino otvorio s breakom. Prilično iznenađujuć je bio taj početak jer je jasno da je kvaliteta na strani hrvatskog tenisača. Ipak on to odmah dokazuje te već u sljedećem gemu vraća izgubljeno. Dodatna potvrda da je Pavić iskusniji i bolji tenisač došla je u šestom gemu u kojem hrvatski tenisač dolazi do breaka.

Iako je imao problema u sedmom gemu kada je Talijan bio nadomak novog povratka, Pavić se othrvao pritisku i uspio zaključiti set sa 6:3. U nastavku meča hrvatski tenisač ipak je prilično mirno došao do pobjede.

Već u trećem gemu dolazi do novog breaka kojeg je održavao do kraja. Pellegrino nije imao niti jednu priliku da ugrozi Pavićev servis i hrvatski tenisač je sa 6:4 došao do slavlja.

U drugom kolu, hrvatskog tenisača čeka šesti nositelj Daniel Gimeno-Traver i to će već biti puno ozbiljniji test za Antu Pavića.

Challenger San Benedetto (m), prvo kolo:
Ante Pavić (Hrvatska) - Andrea Pellegrino (Italija) 6:3 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!