Nogomet

VIDEO: Sudac zbog ozljede nije mogao nastaviti s utakmicom, Rangersi bez problema osigurali drugo pretkolo

Petar Jenjić • utorak, 17.07.2018.
VIDEO: Sudac zbog ozljede nije mogao nastaviti s utakmicom, Rangersi bez problema osigurali drugo pretkolo
Foto: FaH

Odigrane su tri uzvratne utakmice prvog pretkola Europske lige iz kojih vrijedi izdvojiti Rangerse koji su odigrali bez pogodaka protiv Shkupija i tako prošli dalje. U utakmici između Honveda i Rabotničkog glavni sudac se ozlijedio i morao je napustiti teren...

Nakon 2:0 pobjede u prvoj utakmici nogometaši Rangersa u uzvratnom dvoboju protiv Shkupija odigrali su bez pogodaka i prošli u drugo pretkolo gdje ih čeka bolji iz dvoboja Osijek - Petrocub.

Škotska momčad pod vodstvom Stevena Gerrarda kontrolirala je utakmicu od početka do kraja, iako su Makedonci bili nešto opasniji nego je to bio slučaj u prvom susretu. Nikola Katić odigrao je svih 90 minuta u dresu Rangersa.

Mađarski Honved nakon poraza u prvoj utakmici na gostovanju kod Rabotničkog, u uzvratu je odigrao kudikamo bolje te u konačnici stigao do visoke pobjede od 4:0.

U sastavu pobjedničke momčadi bila su trojica Hrvata. Dino Škvorc odigrao je svih 90 minuta, Tonći Kukoč ušao je u igru u 68. minuti, dok je Ivan Lovrić cijeli susret odgledao s klupe.

Nakon prvog poluvremena Honved je vodio s 2:0, a oba pogotka postigao je Filip Holender. U nastavku susreta Rabotnički je dobio i crveni karton, a s nova dva gola pobjedu je potvrdio Danilo.

Ono što je obilježilo susret jest ozljeda glavnog suca Mariuša Avrama koji je izvrnuo zglob i u 27. minuti morao napustiti igru nakon čega ga je zamijenio četvrti sudac.

Europska liga, 1. pretkolo:
Levski - Vaduz 3:2 (0:1)
Shkupi - Rangers 0:0 (0:2)
Honved - Rabotnički 4:0 (1:2)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!