Vodeni sportovi

Tucak: "Lagana utakmica za nas, još smo prije utakmice znali razliku između Hrvatske i Turske"

Petar Jenjić • srijeda, 18.07.2018.
Tucak: "Lagana utakmica za nas, još smo prije utakmice znali razliku između Hrvatske i Turske"
Foto: Martina Japundžić

Pobjedom protiv Turske hrvatska vaterpolska reprezentacija nastavlja put na Europskom prvenstvu, a očekivano zadovoljan viđenim bio je izbornik Ivica Tucak koji je utakmicu vidio kao dobru pripremu za Grčku...

Hrvatska vaterpolska reprezentacija lakoćom je svladala Tursku u drugom kolu Europskog prvenstva, a izbornik Ivica Tucak i očekivao je ovakav rasplet.

"Bila je to lagana utakmica za nas. Još smo prije utakmice znali koja je razlika između Hrvatske i Turske tako da smo očekivali pobjedu. Ne smijemo izgubiti koncentraciju, ovaj nam je susret pomogao pripremiti se još bolje za sljedeću utakmicu protiv Grčke i vjerojatnu borbu za prvo mjestu u skupini."

Sličnih je razmišljanja bio i hrvatski reprezentativac Lovre Miloš.

"Odigrali smo jako dobru utakmicu i iskoristili ju kao trening. Napravili smo ono što se od nas i očekivali i mislim da smo bili dobri."

Na utakmicu se osvrnuo i turski izbornik Sinan Turunc koji je kazao kako je ovo bilo jako dobro iskustvo za njegove igrače.

"Mislim da je ovo bilo jako dobro iskustvo za naše igrače jer imamo mladu momčad koja u budućnosti može težiti većim stvarima. Naša sljedeća utakmica je protiv Nizozemske i vjerujem kako ćemo igrati bolje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!