Košarka

Crvena zvezda kompletirala centarsku liniju, Olympiakos doveo još jedno pojačanje

Petar Jenjić • srijeda, 18.07.2018.
Crvena zvezda kompletirala centarsku liniju, Olympiakos doveo još jedno pojačanje
Foto: FaH

Olympiakos je objavio kako je u klub stiglo i peto pojačanje ovog ljeta - radi se o Janisu Timmi koji je prošle sezone igrao za Baskoniju. S druge strane, centarsku liniju popunila je Crvena zvezda koja je dovela Michaela Oju...

Peto pojačanje ovog ljeta stiglo je u redove Olympiakosa čime je trener David Blatt pokazao kako sljedeće sezone itekako računa na velike rezultate. Grčki velikan tako je potpisao Janisa Timmu, latvijskog košarkaša koji je prošle sezone igrao u Baskoniji.

Timma je potpisao ugovor na dvije sezone, a podsjetimo kako su momčad Olympiakosa do sada pojačali Nigel Williams-Goss, Aleksandar Vezenkov, Axel Toupane i Zach Leday.

Nakon povratka Dušana Ristića i Maika Zirbesa momčad Crvene zvezde kompletirala je centarsku liniju dobro poznatim abaligaškim imenom. Radi se o Michaelu Oju koji je prošle sezone igrao u FMP-u gdje je u prosjeku u ABA ligi ostvarivao prosjek od 12 poena i šest skokova.

Ojo je prije dolaska u Europi igrao na sveučilištu Florida State, a s Crvenom zvezdom potpisao je ugovor na dvije sezone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!