Košarka

Popovich: "Kawhi nikada neće prestati biti odličan igrač"

Petar Jenjić • srijeda, 18.07.2018.
Popovich: "Kawhi nikada neće prestati biti odličan igrač"
Foto: EPA

Trener San Antonio Spursa Gregg Popovich poželio je sreću Kawhiju Leonardu u Toronto Raptorsima ističući kako je ova razmjena dobra i za jednu i za drugu momčad...

Velika razmjena danas je zaključena, a podsjetimo kako je Kawhi Leonard preselio u Toronto Raptorse, dok je put San Antonio Spursa otišao DeMar DeRozan. Nijedan od igrača nije mogao biti prezadovoljan odrađenim tradeom, ali ipak nešto sretniji trebao bi biti Leonard koji se napokon maknuo iz San Antonija.

Na press konferenciji održanoj u srijedu poslijepodne na odlazak jednog od najboljih igrača lige osvrnuo se i trener Spursa Gregg Popovich koji je kazao kako bi ova razmjena mogla biti od velike koristi za obje momčadi.

"Želim mu svu sreću u Torontu, mislim da će biti odličan. Ova bi razmjena trebala koristiti i jednoj i drugoj momčadi", kazao je Popovich u čiju momčad dolazi igrač koji je prošle sezone bilježio 23 poena i 5.2 asistencije po utakmici.

"Kawhi nikada neće prestati biti odličan igrač, ali sretni smo što je stigao DeMar. Dovesti u momčad All-Star igrača i dokazanog košarkaša, nije mala stvar. Veselim se suradni", dodao je trener Spursa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ivos19.07.2018. u 10:20
    Igrač možda, ali čovjek....
    ivos