Nogomet

Deschamps: "Mbappe je već sada zreo igrač"

Petar Jenjić • subota, 21.07.2018.
Deschamps: "Mbappe je već sada zreo igrač"
Foto: EPA

Nakon što su Kylianu Mbappeu pohvale stizale sa svih strana, jedna je došla i od izbornika Didiera Deschampsa koji je kazao kako je spomenuti igrač već sazrio...

Kylian Mbappe proglašen je za najboljeg mladog igrača Svjetskog prvenstva, a riječi hvale uputio mu je i izbornik Didier Deschamps koji ga je usporedio s Thierryjem Henryjem i Davidom Trezeguetom koji su kao 20-godišnjaci osvojili svjetski naslov, ali igrali tek sporedne role.

"Svjestan je da radi stvari koje druge nisu, inteligentan je i sluša. Kažem mu da kada nešto napravi dobro, kao i mnogo drugih ljudi. Uz to, tu sam i da mu kažem kada nije dobar, uvijek popravlja što nije u redu. 1998. godine Trezeguet i Henry bili su njegovih godina, ali nisu imali istu rolu, Kylian je već sada sazrio."

"Igrao sam s jako puno dobrih igrača, a isto toliko sam ih i trenirao, ali što se njega tiče to nije samo kvaliteta, u smislu navršenih godina. Ono što on radi i što će raditi u budućnosti, mogu samo reći da sam sretan što je Francuz", zaključio je francuski izbornik o jednom od svojih najboljih igrača.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!