Nogomet

VIDEO: Milić i Andrijašević zabijali u pobjedama Anderlechta i Genta

Dario Dodić • subota, 21.07.2018.
VIDEO: Milić i Andrijašević zabijali u pobjedama Anderlechta i Genta
Foto: FaH

Hrvatski nogometaši na privremenom radu u Belgiji, Antonio Milić i Franko Andrijašević, zabijali su u pripremnim utakmicama svojih klubova. Anderlecht je s 3:2 svladao Rennes, dok je Gent bio bolji od Leuvena s 2:0...

Pripremne utakmice igraju se diljem Europe, pobjede su ostvarila i dva belgijska kluba u kojima nastupaju hrvatski nogometaši.

Nogometaši Anderlechta su u golijadi svladali francuski Rennes. Završilo je 3:2 za Belgijce, a u pobjedu je gol ugradio i Antonio Milić. Upravo je Milić doveo Anderlecht u vodstvo, u 15. je minuti nakon ubačaja iz kuta s desne strane skočio više od Rennesovog vratara i glavom pogodio za 1:0.

Na 2:0 u drugom je dijelu povisio Gerkens, a ubrzo je na 2:1 smanjio Zeffane. Dimata je vratio Anderlecht na dva gola prednosti, nakon čega su Belgijci ostali s igračem manje na travnjaku, pocrvenio je Vranješ. Za konačnih 3:2 poentirao je Tell u 82. minuti.

Do pobjede je stigao i Gent protiv drugog belgijskog kluba, Leuvena. Slavio je Gent 2:0, a drugi je gol djelo Franka Andrijaševića.

Za 1:0 zabio je Limbombe u šestoj minuti, za konačnih 2:0 pogađa hrvatski napadač. Pokušaj s bijele točke obranio mu je vratar Leuvena, ali lopta se odbija do Andrijaševića koji iz drugog pokušaja trese protivničku mrežu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!