Košarka

Alex Len napustio Phoenix Sunse, Montrezl Harrell produžio s Clippersima

Petar Jenjić • nedjelja, 22.07.2018.
Alex Len napustio Phoenix Sunse, Montrezl Harrell produžio s Clippersima
Foto: EPA

Alex Len napustit će redove Phoenix Sunsa po prvi puta u karijeri i potpisati dvogodišnji ugovor s Atlanta Hawksima, dok će Montrezl Harrell sljedeće dvije sezone ostati u Clippersima...

Kako prenosi ESPN, Montrezl Harrell produžio je vjernost Los Angeles Clippersima. Harrell bi u klubu trebao ostati sljedeće dvije sezone s ugovorom vrijednim 12 milijuna dolara.

Podsjetimo, Harrell je stigao u Clipperse prošle sezone u paketu Houston Rocketsa za Chrisa Paula i ostavio jako dobar trag u momčadi. Imao je 11 poena i četiri skoka za 17 minuta u prosjeku provedenih na terenu.

Slobodan igrač ovog ljeta bio je i Alex Len koji ipak neće ostati u Phoenix Sunsima. Kako prenosi Yahoo Sports centar je primio nekoliko ponuda, a odlučio je prihvatiti onu od Atlanta Hawksa.

Peti izbor drafta 2013. godine proveo je svoju cijelu dosadašnju karijeru u Sunsima, a s Hawksima bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor u vrijednosti 8.5 milijuna dolara.

Prošle sezone odigrao je ukupno 69 utakmica pri čemu je ostvarivao učinak od 8.5 poena, 7.5 skokova, 1.2 asistencije i jedne blokade.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!