Nogomet

Izraelci čestitali Hrvatskoj pa poručili: "Klupski nogomet je drugačija priča"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 23.07.2018.
Izraelci čestitali Hrvatskoj pa poručili: "Klupski nogomet je drugačija priča"
Foto: FaH

Prvi Dinamov protivnik u kvalifikacijama za Ligu prvaka je Hapoel Beer Sheva, izraelski prvak i vrlo neugodna momčad s nekolicinom kvalitetnih igrača...

Već u utorak Nenad Bjelica dobit će najbolju potvrdu koliko je dobro odradio posao na pripremama i što se od Dinama može očekivati ove sezone. Hapoel Beer Sheva bit će dobra provjera, a očito Bjelica bolje poznaje Izraelce nego oni Dinamo.

"Bilo nam se teško pripremiti za Dinamo jer su Modri imali puno promjena u kadru te je dosta igrača došlo i napustilo klub. Dinamo je tako za nas trenutno nepoznanica", poručuje trener Hapoela Barak Bakhar, a prenosi Goal.

Iako priznaje da ne poznaje dovoljno hrvatskog prvaka, Bakhar poručuje kako je sigurno kvalitetan, ali i da Hapoel ima svoju računicu za pozitivan ishod.

"Dinamo je talentirana momčad s vrlo širokim kadrom, tu je dosta kvalitetnih igrača i ne možete se bazirati na samo jednog čovjeka. Međutim mi vjerujemo u svoju kvalitetu te se nadamo kako u Zagrebu možemo do dobrog rezultata."

S njegovim razmišljanjem slaže se i branič Loai Taha koji će, nadamo se, imati pune ruke posla u utorak.

"Dinamo je kvalitetan sastav, ali mi smo odradili dobre pripreme i vjerujemo u dobar rezultat. Ovdje želimo dobar rezultat, a onda ćemo pred svojim navijačima biti u velikoj prednosti. Čestitam hrvatskoj reprezentaciji na sjajnim igrama i nevjerojatnom rezultatu, ali klupski nogomet je drugačija priča."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!