Nogomet

Zagorčić: "Hajduk je svakako favorit jer je za razliku od nas stalni sudionik europskih natjecanja"

Branimir Korać • srijeda, 25.07.2018.
Zagorčić: "Hajduk je svakako favorit jer je za razliku od nas stalni sudionik europskih natjecanja"
Foto: FaH

Trener Slavije iz Sofije Zlatomir Zagorčić uoči prvog susreta drugog pretkola Europske lige stavlja Hajduk u ulogu favorita, ali vjeruje u svoju momčad...

Zlatomir Zagorčić nekada je nosio dres bugarske reprezentacije, a sada je trener i sjedi na klupi prvog Hajdukovog europskog protivnika. Upravo on je trgnuo Slaviju iz letargije i s njom prošle sezone osvojio bugarski Kup.

Sada kreće u europsku avanturu gdje ga na startu čeka hrvatski velikan.

"Hajduk je vrlo agresivan i dobro odrađuje presing. Tijekom priprema upisao je dosta dobrih rezultata što sugerira kvalitetu. Ističu se Barry koji puno radi za momčad, te Gyurcso i stoperski par Nižić i Lopez."

Mnoge momčadi na Poljudu su izgorjele u vrućoj atmosferi, ali Zagorčić tvrdi kako to njegovim igračima neće predstavljati problem.

"Ne bojimo se vatrene atmosfere. Igrali smo pred punim stadionom navijača Levskog u kupu i pobijedili smo. Pokazat ćemo karakter i pokušati iznenaditi."

U ulogu favorita stavlja Hajduk koji ipak ima puno više europskog iskustva.

"Hajduk je svakako favorit jer je za razliku od nas stalni sudionik europskih natjecanja. Naravno da bih volio da pobijedimo jer bi nam to bila ogromna prednost u uzvratu, ali ne bih imao ništa protiv niti tijesnog poraza s našim postignutim golom."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!