Tenis

Pavić uspješan u drugom kolu Challengera u Padovi

Jan Šneler • četvrtak, 26.07.2018.
Pavić uspješan u drugom kolu Challengera u Padovi

U drugom kolu Challengera u Padovi, hrvatski tenisač Ante Pavić uspješno je svladao Belgijca Arthura De Greefa...

Bogati sportski dan za hrvatske sportaš odlično je otvorio Viktor Galović, a nastavio je u jednakom tonu i Ante Pavić. U drugom kolu Challengera u Padovi, nakon više od dva sata igre, hrvatski tenisač slavio je protiv belgijskog kolege Arthura De Greefa.

Prvi set Pavić je prilično rutinski izveo. Nije dopuštao protivniku nikakve šanse na svom servisu i strpljivo je čekao svoju priliku. U sedmom gemu, ona je došla te je Pavić iskoristio prvu break loptu da prelomi set. Kvalitetnim servisom do kraja, osvojio je set sa 6:4.

U drugom setu, ponovno je Pavić igrao dobro i iskoristio priliku za break, no ovoga puta De Greef je momentalno vratio izgubljeno. Bila je to šteta jer je u nastavku set ušao u tie-break u kojem je Belgijac bio puno bolji. Sa 7:1 osvojio je 13. igru i uveo meč u treći set.

Loša igra iz tie-breaka nastavila se i u posljednjem setu u kojem je Pavić odmah izgubio servis. Iako u rezultatskom deficitu, hrvatski tenisač popravio je igru i s dva breaka uspio doći do slavlja i prolaza u četvrtfinale.

Pavić čeka boljeg iz ogleda Miljana Zekića i Federica Gaia.

Challenger Padova (m), 2. kolo:
Ante Pavić (Hrvatska) - Arthur De Greef (Belgija) 6:4 (1)6:7 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!