Tenis

Marach i Pavić još jednim preokretom došli do finala Hamburga

Jan Šneler • petak, 27.07.2018.
Marach i Pavić još jednim preokretom došli do finala Hamburga
Foto: EPA

Nakon što su u četvrtfinalnom meču napravili veliki preokret, Oliver Marach i Mate Pavić isto su ponovili u polufinalu te zasluženo ušli u samu završnicu ATP turnira u Hamburgu...

Najbolji muški par na svijetu, Austrijanac Oliver Marach i Hrvat Mate Pavić ušli su u još jedno finale na ATP Touru. Nakon pobjede u tri seta nad Marcusom Daniellom i Wesleyjem Koolhofom, austrijsko-hrvatski par očekuje finalni meč protiv boljih iz ogleda Peralta/Zeballos i McLachlan/Struff.

U prvom setu, Marach i Pavić nisu dobro izgledali. Nakon uvodnih nekoliko gemova koji su bili rutinski odrađeni od oba para, Daniell i Koolhof su došli do prvog breaka, a nešto kasnije i do drugog te potvrde seta. Sa 2:6 su osvojili prvu dionicu meča i potvrdili dobru igru.

Austrijsko-hrvatski par se ipak vraća te u drugom setu uspijevaju boljom igrom doći do breaka. Iako je bilo malo nervoze pri posljednjem gemu, Marach i Pavić uspješno su okončali set sa 6:4. Konačno, u trećem setu koji se igra do 10 poena, Marach i Pavić su igrali sve bolje.

Odlično su otvorili posljednji set i brzo poveli sa 6:2. Činilo se da je priča gotova, no ipak Daniell i Koolhof uspijevaju doći do 7:5. Na svu sreću, odmah u sljedećem poenu, Marach i Pavić dolaze do mini breaka te mirno privode set kraju.

ATP Hamburg, parovi (m), polufinale:
Oliver Marach (Austrija, 1)/Mate Pavić (Hrvatska, 1) - Marcus Daniell (Novi Zeland)/Wesley Koolhof (Nizozemska) 2:6 6:4 10:7

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!