Nogomet

VIDEO: Raspucana Slavia napunila mrežu Lokomotiva u Plovdivu

Mihaela Bradovski • nedjelja, 29.07.2018.
VIDEO: Raspucana Slavia napunila mrežu Lokomotiva u Plovdivu
Foto: FaH

Hajdukov protivnik u drugom pretkolu Europske lige, Slavia iz Sofije, puno bolje igra u bugarskom prvenstvu nego što je to bio slučaj u Splitu. U drugom kolu gostovala je kod Lokomotiva u Plovdivu i slavila s 4:2...

Lokomotiv iz Plovdiva otvorio je novu sezonu dvobojima s klubovima iz Sofije i upisao je poraze. Prvo ga je svladao sofijski CSKA s 2:0, a zatim i Slavia s 4:2 u Plovdivu.

Slavia je u ovaj susret ušla nakon poraza od Hajduka u prvom susretu drugog pretkola Europske lige i upisala je pobjedu koja joj podiže samopouzdanje uoči europskog uzvrata.

Slavia je rano došla do dva gola prednosti u Plovdivu, Georgi Jomov koji je u Splitu igrao vrlo kratko dva puta je zatresao domaću mrežu da bi prije odmora na 2:1 smanjio Rajkov.

U drugom dijelu u razmaku od četiri minute Slavia bježi na 4:1 golovima Ivanova i Šokolarova, a domaćin je u sudačkoj nadoknadi preko Ilieva samo smanjio na konačnih 4:2.

U sastavu Lokomotiva Igor Banović igrao je do 53. minute, a Filip Mihaljević do 73. kada ga je zamijenio Vilim Posinković.

Bugarsko prvenstvo, drugo kolo:
Lokomotiv Plovdiv - Slavia Sofija 2:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!