Nogomet

VIDEO: Bivši hajdukovci napunili mrežu bivšeg trenera splitskog kluba

Branimir Korać • nedjelja, 29.07.2018.
VIDEO: Bivši hajdukovci napunili mrežu bivšeg trenera splitskog kluba
Foto: Duje Bonačić

U drugom kolu slovenskog prvenstva Domžale su ugostile Rudar iz Velenja i svladale su ga s 3:1. Kreatori pobjede Domžala bili su nekadašnji igrači splitskog Hajduka...

Bivši trener Hajduka Marijan Pušnik bilježi loš ulazak u sezonu. Svijetla točka je ukupnih 10:0 u prvom pretkolu Europske lige, ali ostvarenih protiv amatera iz San Marina, no u ozbiljnijih utakmicama njegovi igrači nisu imali šanse.

U prvom susretu drugog pretkola Europske lige Steaua je rutinski slavila u Velenju s 2:0, u prvom kolu prvenstva Maribor ga je ponizio u Velenju s 5:0, a sada je poražen i u Domžalama s 3:1.

Igrači odluke u Domžalama bili su bivši hajdukovci Tonći Mujan i Senijad Ibričić, Mujan je zabio prvi gol, nakon toga Ibričić je zabio još dva te je Rudar samo smanjio na konačnih 3:1 preko Vlatka Šimunca u završnici susreta.

U domaćem sastavu Dario Melnjak odigrao je cijelu utakmicu, a Mujana je u 79. minuti zamijenio Kirm. Kod gostiju svih 90 minuta odradili su Muić i Tomašević, Šimunac je zamijenio Radića u 76. minuti, a u igru su ušli i Šantek i Solomun.

Slovensko prvenstvo, drugo kolo:
Domžale - Rudar Velenje 3:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!