Nogomet

Bjelica: "Niti jednog trenutka nisam sumnjao u svoju momčad, niti nakon 2:0, niti na poluvremenu"

Branimir Korać • utorak, 31.07.2018.
Bjelica: "Niti jednog trenutka nisam sumnjao u svoju momčad, niti nakon 2:0, niti na poluvremenu"
Foto: FaH

Dinamo će igrati u trećem pretkolu Lige prvaka nakon što je uspješno odradio uzvratni dvoboj u Izraelu protiv tamošnjeg prvaka Hapoela Beer Sheve...

Dinamo je remijem u Beer Shevi potvrdio prolaz u treće pretkolo Lige prvaka nakon što je u prvom susretu u Maksimiru slavio 5:0. Modri su u prvom poluvremenu izgledali dosta neorganizirano i nisu bili na razini prvog susreta, ali drugo poluvrijeme bilo je bolje i vratili su se iz zaostatka od 2:0.

"Prije svega čestitam svojoj ekipi na prolazu. Čestitam domaćinu na dobroj utakmici i čestitke navijačima jedne i druge ekipe, posebno našima koji su došli u Izrael. Pohvale domaćim navijačima na sjajnoj atmosferi. Što sam rekao igračima na poluvremenu? Neka to ostane između nas. To su naše stvari. Ali, rekao sam im da imam puno povjerenja u njih i da sam siguran da prolazimo jer smo momčad s karakterom i puno kvalitete, kao i to da sam ponosan na njih", istaknuo je Nenad Bjelica, a prenosi Dinamova stranica.

Bjelica je vjerovao u svoju momčad u svakom trenutku, bez obzira na zaostatak u uzvratu, ali i što ga je njegovih 11, doduše ne ovih, razočaralo u petak protiv Rudeša.

"Niti jednog trenutka nisam sumnjao u svoju momčad, niti nakon 2:0 niti na poluvremenu. Bio sam uvjeren da možemo puno bolje. Rekao sam im što moraju popraviti da bi bili konkurentni. To smo napravili u drugom dijelu i zato idemo dalje. Bila je ovo potpuno druga ekipa od one u prvenstvu. Svi smo ista momčad i kad ne pobijedimo dolazi do određenih sumnji. Ipak smo bili fokusirani na ovu utakmicu, bio je ovo zasluženi remi i zadovoljni idemo kući. Sad nas čeka prvenstveni susret već u petak."

Bjelica je za kraj komplimentirao Hapoelu i njegovom treneru, uvjeren je kako su Izraelci kvalitetna momčad, što je spoznao još dok je vodio Lech. Dinamo sada čeka sljedećeg protivnika u pretkolu Lige prvaka, bit će to Astana ili Midtjylland, a prvi susret Kazahstanci su dobili s 2:1 na svom travnjaku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!