Nogomet

VIDEO: Halilović i Kalinić igrali u porazu Milana, poraženi i Real i Barcelona

Branimir Korać • srijeda, 01.08.2018.
VIDEO: Halilović i Kalinić igrali u porazu Milana, poraženi i Real i Barcelona
Foto: EPA

Odigrana su još tri susreta International Champions Cupa, a do pobjeda su došli Manchester United, Roma i Tottenham. Od hrvatskih igrača nastupili su Alen Halilović i Nikola Kalinić...

Manchester United u Miamiju je stigao do pobjede protiv Real Madrida s 2:1 i tako malo popravio raspoloženje nakon onog teškog poraza od Liverpoola 4:1. Madriđanima je ovo bila prva prijateljska utakmica, a još uvijek su jedni i drugi bez dijela igrača koji će nositi igru u sljedećoj sezoni.

U dresu Real Madrida debitirao je Vinicius, ali prva zvijezda susreta bio je Alexis Sanchez koji je postigao pogodak i upisao asistenciju za drugi gol Andera Herrere.

Vinicus je odradio odličnih sat vremena i pokazao kako je pred njim svijetla budućnost, a dobar debi imao je i Alvaro Odriozola još jedno Realovo ovoljetno pojačanje.

Nakon što je United nakon manje od pola sata imao 2:0 golovima Sancheza i Herrere, Real je u završnici prvog poluvremena golom Karima Benzeme uspio smanjiti na konačnih 2:1.

Odlična utakmica odigrana je u Arlingtonu gdje je Roma upisala 4:2 pobjedu protiv Barcelone. Rimljani su bili u minusu do 78. minute, ali do kraja susreta napravili su preokret.

Bila je to još jedna prilika Valverdeu da vidi koliko u susretu može toliko spominjani Malcom, Brazilac je bio dobar, a njegovim golom Barcelona je i povela s 2:1 početkom drugog dijela.

Vodili su Katalonci od pete minute pogotkom Rafinhe da bi El Shaarawy u 34. minuti poravnao na 1:1. U završnih 15 minuta Florenzi, Cristante i Perotti dovršili su preokret. Ante Ćorić nije bio u konkurenciji za nastup.

Treći noćašnji susret odigran je u Minneapolisu gdje je Tottenham svladao Milan s 1:0. Milan je tako nakon poraza od Manchester Uniteda izgubio i drugu utakmicu u ICC-u ovog ljeta.

Ovdje mu je presudio Georges-Kevin N'Koudou koji je postigao jedini pogodak na susretu, početkom drugog poluvremena.

Kompletno drugo poluvrijeme kod Milana odigrao je Alen Halilović, a Nikola Kalinić ušao je u igru u 70. minuti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!