Nogomet

Ljubić: "Ne mogu opisati koliko sam sretan što je sve prošlo onako kako smo očekivali"

Petar Jenjić • petak, 03.08.2018.
Ljubić: "Ne mogu opisati koliko sam sretan što je sve prošlo onako kako smo očekivali"
Foto: FaH

Marin Ljubić upisao je europski debi na vratima Hajduka i u prolazak svoje momčadi u treće pretkolo Europske lige ugradio nekoliko lijepih obrana. Sam ističe za službene stranice kluba kako je ova prilika nešto za što se radi cijeli život...

Mladi Hajdukov vratar Marin Ljubić silom prilika u četvrtak je upisao europski debi. Bijeli su uspjeli doći do pobjede 3:2, a Ljubić je u slavlje ugradio nekoliko dobrih intervencija.

"Pobijedili smo i prošli, što reći nakon toga. Debi nije mogao bolje proći, prezadovoljan sam i presretan. Dojmovi se još uvijek nisu slegli", ističe mladi vratar.

Posebno se treba prisjetiti odlične obrane u 83. minuti kada je obranio udarac Angelova iz blizine čime je spasio svoju momčad još neizvjesnije završnice.

"Drago mi je što sam mogao dati doprinos momčadi, ipak je ovo prva momčad Hajduka. Za ovo radiš cijeli život, meni se otvorila šansa i ne mogu opisati koliko sam sretan što je sve prošlo onako kako smo očekivali", zaključio je Ljubić za službene stranice kluba.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!