Tenis

Borna Gojo griješio u ključnim trenucima i ispao u četvrtfinalu Challengera u Lexingtonu

Jan Šneler • petak, 03.08.2018.
Borna Gojo griješio u ključnim trenucima i ispao u četvrtfinalu Challengera u Lexingtonu
Foto: Kristijan Komarica

Iako nije igrao loše te je imao dobrih prilika za oduzimanje servisa, 20-godišnji hrvatski tenisač Borna Gojo izgubio je u četvrtfinalu Challengera u Lexingtonu od Stefana Napolitana...

Dobar turnir odradio je Borna Gojo, no nažalost zapeo je u četvrtfinalu Challengera u Lexingtonu. Bolji je bio talijanski tenisač Stefano Napolitano nakon točno 90 minuta igre. Nažalost, Gojo nije uspio iskoristiti svoje prilike te je u najvažnijim trenucima pokleknuo i dozvolio Talijanu da mu oduzme servis.

U prvom setu Gojo je imao dvije prilike za break no nije uspio kapitalizirati te prilike. Kazna je stigla u sedmom gemu te je Napolitano oduzeo servis hrvatskom tenisaču i poveo s 3:4. Do kraja seta Talijan je ostao miran te sigurno priveo vodstvo kraju i sa 4:6 osvojio prvi set.

Početkom drugog seta ponovno Gojo pokazuje dobre igre i dolazi do dvije break šanse. Nažalost, kao i u prvom setu, hrvatski tenisač nije iskoristio šansu da uzme servis Talijanu te se vrati u meč. Set je ušao u mirnije vode, no onda ponovno u lošem trenutku, Gojo gubi servis i Napolitano dolazi do vodstva 4:5. Iako je imao manjih problema sa servisom za meč, talijanski tenisač ipak je uspio skupiti dovoljno koncentracije i s još jednih 4:6 okončati meč.

Challenger Lexington (m), četvrtfinale:
Borna Gojo (Hrvatska) - Stefano Napolitano (Italija, 8) 4:6 4:6

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!